Услуги

Планиране и визуализация

Планиране и визуализация

Изработване на визуализация за по- добро планиране и представяне пред клиенти и партньори. Изработване на конкретни технически чертежи, в зависимост от изискванията на артиста, клиента и контролните органи.

Сцени

Сцени

Разполагаме с различни по размер и функционалност сценични конструкции, покривни конструкции, ръчни и автоматични телфери,  системи за управление и автоматизация.  Можем да проектираме и изпълним оптимални сценични решения в зависимост от нуждите на събитието. Всички продукти, с които работим притежават европейски сертификати за качество и функционалност.

Звук

Звук

Благодарение на нашия опитен екип от инженери можем да проектираме озвучителни системи за всякакъв вид събития. От 2017 година компанията инвестира в продукти на едни от световните лидери в производството на РА системи - канадската фирма ADAMSON. Също така разполагаме с периферия и смесителни пултове от първокласни производители като AVID, Yamaha, Allen & Heath и др.

Осветление

Осветление

Компанията разполага с широк набор от осветителни устройства и системи от конвенционални и автоматизирани устройства до пълен набор на кабелно обезпечаване, конструкции за окачване и други.   Благодарение на опитния ни екип можем да предложим оптимални светлинни решения. Компанията разполага със специализиран софтуер и екип за изработване на 3D проекти за всякакъв вид мероприятия.

Специални конструкции

Специални конструкции

Компанията предлага разнообразни решения, изпълнение и проектиране на специфични конструкции за всякакъв вид събития, спорти състезания, корпоративни и общински мероприятия, телевизионни и кино продукции.

Видео услуги

Видео услуги

Предлагаме разнообразни решения за визуализация на събитие, LED видео екрани с общ размер стотици квадратни метри, смесителни видео пултове, техника за конвертиране на видео сигнали, видео проектори, видео смесителни пултове, както и видео камери. Нашият екип предлага консултации и помощ при проектирането и направата на видео съдържанието.